Verksamhet

Verksamhet

SM i Ekonomi


Under våren går Svenska Mästerskapen i Ekonomi av stapeln, arrangerat av S.E.R.O. tillsammans med något lärosäte i Sverige.

I lag om tre personer deltar man först i deltävlingen här i Skövde, som arrangeras av oss och Ekonomsektionen Safir. Det vinnande laget får åka på finalhelgen som utöver tävlingsmomentet innebär en konferens för ekonomföreningar från hela Sverige.


Medlemsfrukost


Ungefär en gång i månaden bjuder vi våra medlemmar på frukost i skolan! När studiebidraget börjar sina och kylskåpet eka tomt kan du ta en paus i plugget med oss eller fylla på energi med en kopp kaffe. Håll utkik på Facebook efter nästa frukostbjudning!

Åre-resan


I januari varje år arrangerar SköEkon en resa till Åre i samband med Skiweek. Vi bor i stugor eller lägenheter och i fyra dagar åker vi skidor eller snowboard och såklart går på afterski!Pubrundan


Under första veckan av introduktionen arrangerar SköEkon det största eventet på skolan: Pubrundan! Under en kväll får du tillsammans med 500 andra studenter upptäcka några av Skövdes barer och pubar och avslutas på Kårhuset Boulogner. Biljetter kommer att säljas i vårt tält under introduktionen.

Utöver ovanstående återkommande evenemang berikar vi även studietiden med quizkvällar, sittningar, Beer pong-turneringar och mycket annat! Har du önskemål på evenemang som du vill att vi anordnar, hör av dig till oss på Facebook eller skoekon@gmail.com alternativt ta tag i någon av oss i styrelsen i skolan eller under något av våra evenemang.

Aktuella evenemang

SköEkon i samarbete med Padel Court Skövde
SköEkon i samarbete med Padel Court Skövde
Klicka på bilden och följ instruktionerna för att få 10% på alla spel från Padel Court Skövde.

Föreningsstämmor

Din åsikt är viktig! Minst två gånger om året håller vi föreningsstämmor för att rösta in nya styrelsemedlemmar, presentera propositioner, budgetar och berätta om annat som är aktuellt i föreningen. Under dessa stämmor vill vi att du som medlem närvarar och hjälper oss att fortsätta föra SköEkon framåt genom att bidra med din röst och engagemang.


Bilder från verksamhetsåret 2019