Om SköEkon

Om SköEkon

SköEkon, Skövde-Ekonomerna, är en förening som bildades den 27:e september år 1988 på Högskolan i Skövde och hade då som syfte att främja studenter inom Studentkåren. Sedan 1991 har föreningen verkat utanför Studentkåren och är därmed en så kallad fristående förening.


Idag finns SköEkon för alla ekonomstudenter på högskolan och arbetar aktivt för att skapa en så givande och rolig tid som möjligt för dem. Verksamheten utgörs av en mängd olika studiesociala evenemang och aktiviteter.

Styrelsen 2024

Valberedningen 2024

Lekmannarevisor 2024

PartnersGenom Studentkortet kan vi erbjuda vårt medlemskort som innebär nationella såväl som lokala rabatter och erbjudanden.


Läs mer om Studentkortet på www.studentkortet.se.

Hitract är en sociala passionsplattform som samlar alla Sveriges studenter och arbetsgivare baserat på intresse och passion!


Läs mer om Hitract på www.hitract.se.


Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.) är en paraplyorganisation för ekonomföreningar över hela Sverige.


Läs mer om S.E.R.O. på www.sero.nu.

Skaraborgs största dansgolv i olika etager där det levereras 110% fest med hjälp av ljud och ljus i toppklass. SköEkon håller många av sina event och sittningar i Bogrens, Brevé och Pinchos lokaler. Under eventen får du som medlem en rad förmåner i deras barer!


Läs mer om Bogrens på www.bogrenssalonger.com.

PULS grundades i april 2009 av Peter Lundell i samband med att dåvarande Pulse Fitness, lämnade över stafettpinnen. Utvecklingen sedan 2009 har varit enorm och det som då var ett ganska litet gym i källaren i centrala Skövde är idag en liten lokal Skaraborgs-fokuserad kedja med fullt fokus på att få Skaraborg i rörelse.


Läs mer om Puls på www.puls.se


Stora Coop i Skövde sponsrar våra medlemsfrukostar med en massor av gott. Glöm inte att bli student-medlem i Coop. 


Besök Coop här och bli medlem:

www.coop.se/medlem/ung/student/

VILL DU BLI PARTNER MED OSS?

Vänligen kontakta oss på spons@skoekon.se.